Facebook
Twitter
YouTube

Informacije (RSS)

28. 2. 2019
DAN CIVILNE ZAŠČITE

1. marec - Dan Civilne zaščite obeležujemo vsako leto s prireditvijo na kateri se zahvalimo za sodelovanje vsem, ki pomagajo in sodelujejo pri reševanju, zaščiti in pomoči in s tem blažijo posledice naravnih in drugih nesreč.

23. 6. 2017
AŽURIRANA OCENA OGROŽENOSTI
Na Izpostavi URSZR Brežice smo na osnovi ažurirane državne Ocene ogroženosti ob jedrski ali radiološki nesreči v RS, verzija 2.0, ažurirali Oceno ogroženosti ob jedrski ali radiološki nesreči v Posavju, verzija 2.0. Novo Oceno ogroženosti si lahko ogledate v rubriki Regijske ocene ogroženosti na tej spletni strani.
31. 5. 2017
Ažuriranje regijskih načrtov zaščite in reševanja

Obveščamo vas, da je Izpostava URSZR Brežice ažurirala načrte zaščite in reševanja:

-          ob jedrski ali radiološki nesreči v Posavju,

-          ob uporabi orožij ali sredstev za množično uničevanje v teroristične namene oziroma terorističnem napadu s klasičnimi sredstvi v Posavju,

-          ob železniški nesreči v Posavju.

 

Ažurirani regijski načrti so objavljeni na tej spletni strani pod povezavo Regijski načrti zaščite in reševanja
11. 5. 2017
REGIJSKO PREVERJANJE USPOSOBLJENOSTI EKIP PRVE POMOČI CZ IN RK

Območno združenje Rdečega križa Brežice, Občina Brežice ter Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje, Izpostava Brežice organizirajo 23. regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa, ki bo v soboto, 20. maja 2017, s pričetkom ob 8.30  pri Osnovni šoli Velika Dolina.

   

ČASOVNO OBDOBJE