Facebook
Twitter
YouTube

Dogodki izpostave Maribor (RSS)

22. 4. 2014
-
Zaključna prireditev regijskega natečaja »Naravne in druge nesreče« Zaključna prireditev regijskega natečaja »Naravne in druge nesreče –Voda! Kaj storiti, da nesreče ne bo«


Zaključna prireditev regijskega natečaja »Naravne in druge nesreče« Zaključna prireditev regijskega natečaja »Naravne in druge nesreče –Voda! Kaj storiti, da nesreče ne bo« bo potekala v sredo, dne 23.aprila 2014, s pričetkom ob 10.00 uri v Javnem zavodu za zaščitno in požarno reševanje na Cesti proletarskih brigad 21, v Mariboru. Na prireditvi bodo nagrajencem podeljena potrdila in nagrade za najboljša likovna in literarna dela, ki so bila izbrana s strani regijske komisije za ocenjevanje del, njihovim mentorjem pa potrdila za sodelovanje na natečaju. Nagrajenci se bodo na prireditvi seznanili z delom Regijskega centra za obveščanje, Reševalno službo nujne medicinske pomoči in poklicnimi gasilci, ter si ogledali njihova gasilska vozila. Vsako leto sta izbrana tudi najaktivnejši vrtec in osnovna šola. Letos sta bila izbrana Vrtec Vrtiljak pri OŠ Miklavž na Dravskem polju in Osnovna šola Antona Ingoliča iz Spodnje Polskave. Obema bodo podeljene pohvale in poučni nagradi.
8. 4. 2014
XX.regijsko preverjanje usposobljenosti ekip PP CZ in RK
V Mariboru bo v soboto, dne 31.05.2014 potekalo XX. regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa. Preverjanje bo izvedeno v obliki poučne vaje. Regijsko preverjanje bodo organizirali Izpostava URSZR Maribor, Območno združenje RK Maribor ter Mestna občina Maribor.
   

ČASOVNO OBDOBJE