Facebook
Twitter
YouTube

Dogodki izpostave Maribor (RSS)

15. 6. 2009
Srečanje dispečerskih služb VŠ regije
V petek 12.06.2009, so se v ICZR IG - enota Pekre srečali delavci dispečerskih služb vzhodno štajerske regije s področja ZRP. Takos so se delavci OKC PU Maribor, službe NMP Zdravstvenega doma Maribor, JZZPR Maribor ter Regijskega centra za obveščanje Maribor so se v okviru srečanja najprej seznanili z organiziranostjo ter nalogami posameznih služb, problematiko pri delu ter predlogi za boljše delo v bodoče. V nadaljevanju so se ob skupni malici ter družabnimi igrami med seboj spoznali, izmenjali delovne izkušnje in se dogovorili za naslednje srečanje, ki bo predvidoma čez leto dni.
12. 6. 2009
Tehnični zbor enote NUS
V PETEK, dne 5. 6. 2009 v smo v Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje - enota Pekre, Bezjakova 151, 2341 Limbuš med 8.00 in 15.00 uro izvedli tehnični zbor ter predstavitev sistema zaščite, reševanja in pomoči na področju varstva pred NUS v Vzhodno štajerski regiji.
10. 6. 2009
Predstavitev enote NUS in GRS v Murski Soboti
Dne 6.6. 2009 se je v Murski Soboti v sklopu regijskega preverjanja usposobljenosti ekip Civilne zaščite in Rdečega križa Pomurja ter predstavitve sil zaščite in reševanja, ki jih je izvajala Izpostava URSZR Murska Sobota s ostalimi predstavniki ZiR, predstavila tudi naša regijska enota za varstvo pred NUS, GRS Maribor ter društvo reševalnih psov - REPS.
5. 6. 2009
Zaključek 4.varnostne olimpiade
V Sladkem vrhu je dne 3.6.2009 potekalo finale otroške varnostne olimpiade. Izpostava Maribor je tudi tokrat sodelovala s predstavitvijo številke za klic v sili - 112 in predstavitvijo delovanja enote NUS ter društva reševalnih psov REPS. Dogajanje je popestril maskota Civilne zaščite Ježek, ki je na svoj način predstavil številko 112. Ogled našega šotora si je poleg velikega števila otrok ogledalo precej znanih ljudi, med njimi tudi Tina Maze.
   

ČASOVNO OBDOBJE