Facebook
Twitter
YouTube

Dogodki izpostave Brežice (RSS)

9. 6. 2018
24. REGIJSKO PREVERJANJE USPOSOBLJENOSTI EKIP PP CZ IN RK

Izpostava URSZR Brežice je v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije - Območnim združenjem Krško in Občino Krško v soboto 9. junija v Krškem organizirala 24. regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa.

29. 5. 2018
Delovni sestanek na področju zaščite in reševanja z ogledom NEK

V okviru dvostranskega obmejnega sodelovanje z Republiko Hrvaško smo v ponedeljek, 28. 5.2018 organizirali delovni sestanek na področju zaščite in reševanja s predstavniki PUZS Krapina in PUZS Zagreb ter ogled NEK. Delovnemu sestanku so se pridružili tudi gasilci DVD Krapina in gasilci JVP Zadar, ki so bili na vaji v Krapini.

8. 3. 2018
PODELITEV PRIZNANJ OB DNEVU CIVILNE ZAŠČITE

Prireditev ob dnevu Civilne zaščite, s slovesno podelitvijo priznanj Civilne zaščite je potekala v sredo, 7. marca 2018, v Kulturnem domu Krško, v organizaciji Občine Krško in Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, Izpostave Brežice.

29. 1. 2018
Seja štaba CZ za Posavje in ogled HE Brežice

V okviru razširjene seje štaba CZ za Posavje, ki je potekala v petek, 26. 1.2018, so se poveljnica in člani štaba CZ za Posavje, delavci Izpostave URSZR Brežice, predsedniki in poveljniki gasilskih zvez v Posavju ter poveljniki in namestniki poveljnikov CZ Občin v Posavju seznanili z delovanjem HE Brežice kot (zaenkrat) zadnje zgrajene HE na spodnji Savi.

   

ČASOVNO OBDOBJE