Facebook
Twitter
YouTube

Dogodki izpostave Brežice (RSS)

4. 3. 2020
PODELITEV PRIZNANJ OB DNEVU CIVILNE ZAŠČITE
V počastitev 1. marca – dneva Civilne zaščite je v organizaciji Občine Sevnica in Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, Izpostave Brežice v torek, 3. marca 2020, v Kulturni dvorani Sevnica, potekala slovesna podelitev priznanj Civilne zaščite.
21. 2. 2020
1.MAREC – DAN CIVILNE ZAŠČITE
Prvega marca tradicionalno obeležimo dan Civilne zaščite s slovesno prireditvijo, na kateri se zahvalimo za sodelovanje vsem, ki pomagajo in sodelujejo pri reševanju, zaščiti in pomoči.
4. 9. 2019
Natečaj »Naravne in druge nesreče«
URSZR je razpisala 24. natečaj "Naravne in druge nesreče", letos na temo "Bolje pripravljen kot poplavljen!"
25. 5. 2019
PREVERJANJE USPOSOBLJENOSTI EKIP PRVE POMOČI

Pri OŠ Krmelj je potekalo regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa.

23. 5. 2019
REGIJSKO PREVERJANJE USPOSOBLJENOSTI EKIP PRVE POMOČI CZ IN RK

Regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa bo potekalo v soboto 25. maja 2019 v okolici nove Osnovne šole Krmelj.

 

4. 3. 2019
PODELITEV PRIZNANJ OB DNEVU CIVILNE ZAŠČITE

V počastitev 1. marca – dneva Civilne zaščite je v organizaciji Občine Brežice in Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, Izpostave Brežice v ponedeljek, 4. marca 2019, v Viteški dvorani gradu Brežice, potekala slovesna podelitev priznanj Civilne zaščite.

9. 6. 2018
24. REGIJSKO PREVERJANJE USPOSOBLJENOSTI EKIP PP CZ IN RK

Izpostava URSZR Brežice je v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije - Območnim združenjem Krško in Občino Krško v soboto 9. junija v Krškem organizirala 24. regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa.

29. 5. 2018
Delovni sestanek na področju zaščite in reševanja z ogledom NEK

V okviru dvostranskega obmejnega sodelovanje z Republiko Hrvaško smo v ponedeljek, 28. 5.2018 organizirali delovni sestanek na področju zaščite in reševanja s predstavniki PUZS Krapina in PUZS Zagreb ter ogled NEK. Delovnemu sestanku so se pridružili tudi gasilci DVD Krapina in gasilci JVP Zadar, ki so bili na vaji v Krapini.

8. 3. 2018
PODELITEV PRIZNANJ OB DNEVU CIVILNE ZAŠČITE

Prireditev ob dnevu Civilne zaščite, s slovesno podelitvijo priznanj Civilne zaščite je potekala v sredo, 7. marca 2018, v Kulturnem domu Krško, v organizaciji Občine Krško in Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, Izpostave Brežice.

29. 1. 2018
Seja štaba CZ za Posavje in ogled HE Brežice

V okviru razširjene seje štaba CZ za Posavje, ki je potekala v petek, 26. 1.2018, so se poveljnica in člani štaba CZ za Posavje, delavci Izpostave URSZR Brežice, predsedniki in poveljniki gasilskih zvez v Posavju ter poveljniki in namestniki poveljnikov CZ Občin v Posavju seznanili z delovanjem HE Brežice kot (zaenkrat) zadnje zgrajene HE na spodnji Savi.

 1 2 3 4 5 6 Naslednjih 10 >>>

ČASOVNO OBDOBJE