Facebook
Twitter
YouTube

Dogodki izpostave Postojna (RSS)

12. 7. 2018
OBVESTILO PORABNIKOM PITNE VODE V LOŠKI DOLINI
JP Komunala Cerknica d.o.o. obvešča porabnike pitne vode iz Loške doline, da zaradi večjega števila okvar prihaja do nižjega vodostaja v vodohranih, zato jih pozivamo, naj z vodo ravnajo varčno. Raba vode naj se omeji na osebno in gospodinjsko rabo.
30. 5. 2018
XXIV. REGIJSKO PREVERJANJE USPOSOBLJENOSTI EKIP PRVE POMOČI
V soboto 26. maja 2018 je v KNEŽAKU v občini ILIRSKA BISTRICA potekalo XXIV. regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči, Civilne zaščite in Rdečega križa za NOTRANJSKO.
6. 3. 2018
1. MAREC - DAN CIVILNE ZAŠČITE
Uprava RS za zaščito in reševanje Izpostava Postojna je organizirala regijsko prireditev ob DNEVU CIVILNE ZAŠČITE v občini KOMEN. Prireditev je potekala v petek, 2. marca 2018 ob 18. uri v prostorih kulturnega doma v Štanjelu. Na slovesnosti so bila podeljena priznanja CIVILNE ZAŠČITE najbolj zaslužnim pripadnikom Civilne zaščite ter drugim posameznikom, skupinam in drugim organizacijam za zasluge in prispevek pri razvijanju in krepitvi pripravljenosti, izvajanju zaščite, reševanja in pomoči ter odpravljanju posledic naravnih in drugih nesreč za leto 2017 iz območja Izpostave URSZR Postojna
   

ČASOVNO OBDOBJE