Facebook
Twitter
YouTube

Dogodki izpostave Postojna (RSS)

27. 7. 2010
DOPOLNILI SMO REGIJUSKI NAČRT ZiR OB NESREČI ZRAKOPLOVA
Dopolnili smo regijski načrt zaščite in reševanja ob nesreči zrakoplova ( prej se je imenoval ob letalski nesreči) in ga objavljamo na portalu. Na načrt lahko podate svoje pripombe in predloge do 1. septembra 2010 in sicer pismeno ali se zglasite na Izpostavi URSZR Postojna vsak delovni dan s pričetkom ob 09.00 uri na sedežu Izpostave URSZR Postojna, Kolodvorska 5, Postojna, po predhodni najavi pri skrbniku načrta Darku Škerjancu tel. 05/7280-200. Vsi nosilci načrtovanja ste v skladu z načrtom dolžni čimprej izdelati oziroma po potrebi dopolniti svoje načrte dejavnosti in jih posredovati na Izpostavo URSZR Postojna.
23. 6. 2010
XVI. REGIJSKO PREVERJANJE EKIP PRVE POMOČI
V soboto 19. junija 2010 je v Cerknici potekalo XVI.  regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči, Civilne zaščite in Rdečega križa.
19. 4. 2010
OČISTIMO SLOVENIJO
V akcijo očistimo Slovenijo so se na območju Izpostave URSZR Postojna aktivno vključili tudi pripadniki sil za zaščito in reševanje in sicer so sodelovali : Gasilci (poklicni in prostovolci), jamarji, taborniki, kinologi, pripadniki enote NUS in delavci Izpostave URSZR Postojna.
Še posebne pozornosti je bila deležna skupina prostovoljcev v občini Sežana, kjer je sodelovala pri čiščenju tudi ministrica za obrambo dr. Ljubica Jelušič.
   

ČASOVNO OBDOBJE