Facebook
Twitter
YouTube

Regijski izbor likovnih in literarnih del za leto 2009/2010 (8. 4. 2010)

Zaključek državnega natečaja likovnih in literarnih del za predšolske otroke in učence osnovnih šol na temo »Naravne in druge nesreče – Živali in nesreče« v šolskem letu 2009/2010. Prireditev je bila izvedena na Osnovni šoli Šentjernej, 30. maja 2010.

Letošnjega natečaja se je udeležilo 8 vrtcev in 14 osnovnih šol. Sodelovalo je 362 otrok in učencev pod okriljem 58 mentorjev in sicer v osmih skupinah. Prireditev je bila izvedena na Osnovni šoli Šentjernej, 30. maja 2010. Učenci šole so prireditev popestrili z lepim kulturnim programom.
V skupini 1L so priznanja in nagrade prejeli; Lana Božič, Rok Jerman, Lana Oberč, Eva Škrabec in Pia Šuklje.
V skupini 2L so priznanja in nagrade prejeli; Kaja Turk, Domen Vraničar, Zoja Ristić, Tina Kocjan Vlahovič in Špela Cekuta.
V skupini 3L so priznanja in nagrade prejeli; Miha Miklič, Anamarija Petrič, Urška Kajtna, Anamarija Grubar in Tanja Schweiger.
V skupini 4L so priznanja in nagrade prejeli; Mateja Mikolič, Žan Žefran, Pia Sobočan, David Renko in Gregor Rozman.
V skupini 2S so priznanja in nagrade prejeli; Nina Suljić, Nina Težak, Žiga Kovaček, Aljaž Hudelja in Gal Kunič.
V skupini 3S so priznanja in nagrade prejeli; Alja Suljić, Matej Markeljc, Petra Saje in Aljaž Kolenc.
V skupini 4S so priznanja in nagrade prejeli; Klara Laura Konda, Tina Zupančič, Ana Penca, Tomaž Kermc in Matija Markeljc.

Kot najaktivnejši vrtec je letos z lutkovno predstavo nagrajen vrtec Otona Zupančiča iz Črnomlja, za najaktivnejšo šolo pa je bila nagrajena Osnovna šola Mirana Jarca, Črnomelj.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJE