Facebook
Twitter
YouTube

PODELJENA PRIZNANJA CZ V DOLENJSKO-BELOKRANJSKI REGIJI (16. 3. 2009)

Osrednja prireditev v počastitev, 1.marca, dneva Civilne zaščite je bila letos 27. februarja na Brdu pri Kranju. V Dolenjsko-Belokranjski regiji smo prireditev izvedli v občini Metlika, 3. marca.

Osrednja prireditev v počastitev, 1.marca, dneva Civilne zaščite je bila letos 27. februarja na Brdu pri Kranju. V Dolenjsko-Belokranjski regiji smo prireditev izvedli v občini Metlika, 3. marca. Za povezovanje in kulturni program so poskrbele dijakinje srednje vzojitelske šole Metlika. Bronasta priznanja Civilne zaščite sta podelila, poveljnik CZ Metlika in podžupan, srebrna in zlata priznanja pa poveljnik CZ za Dolenjsko, Fran Gole ter namestnik poveljnika Jože Udovič. Slavnostni govornik je bil Miloš Kovač, predstavnik URSZR.

Bronasti znak CZ v letu 2009 so prejeli; Fikret Fejzič, Barbara Ozimek, Franc Vide, Stane Zagorc, Radojka Petrušič, PGD Podturn, Potapljaški klub –M3, Novo mesto in Sladič Alojz.
Srebrni znak CZ v letu 2009 so prejeli; Ekipa prve pomoči PGD Zbure in Franc Šinkovec.
Zlati znak CZ v letu 2009 so prejeli; Gasilska zveza Črnomelj, Območno združenje RK Metlika.
Priznanja so prejeli tudi PGD Šentrupert za 110 letnico, srebrni znak CZ in PGD Gradac za 120 letnico, zlati znak CZ ter PGD Metlika plaketo, za 140 letnico.
Priznanja bodo podeljena priložnostno na prireditvah ob praznovanjih visokih jubilejev društev.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJE