Facebook
Twitter
YouTube

XXIII. RPUEPPCZRK - 10.06.2017 (12. 6. 2017)

V soboto, 10.6.2017 je potekalo XXIII. regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje, Izpostava Murska Sobota in Rdeči križ Slovenije, Območno združenje Murska Sobota sta organizirala 23. regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa, ki je bilo izvedeno v soboto, 10. junija 2017 v Murski Soboti v okviru Bogatajevih dnevov zaščite in reševanja.

Regijsko preverjanje je bilo izvedeno na območju središča mesta. Potekalo je na štirih lokacijah delovnih mest (4 DM) in štirih lokacijah predstavitvenih mest (4 PM). 

Na letošnjem regijskem preverjanju je tekmovalo 11 ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa in sicer 7 ekip iz kategorije A, 1 ekipa iz kategorije B ter 3 ekipe iz kategorije C:

 

 

Prvouvrščena ekipa regijskega preverjanja usposobljenosti (ekipa RKS OZ Gornja Radgona) ima pravico sodelovanja na državnem preverjanju usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa, ki bo izvedeno predvidoma v soboto, 7. oktobra 2017, v občini Kobarid.nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJE