Facebook
Twitter
YouTube

Vabilo na podelitev priznanj in nagrad Civilne zaščite (25. 2. 2016)

Vabilo na osrednjo regijsko slovesnost ob 1. marcu – dnevu Civilne zaščite s podelitvijo nagrad in priznanj Civilne zaščite za leto 2015, Gornja Radgona, 4. marec 2016.

V počastitev 1. marca – dneva Civilne zaščite organizira Štab Civilne zaščite za Pomurje z Upravo RS za zaščito in reševanje / Izpostavo Murska Sobota, v sodelovanju z Občino Gornja Radgona, osrednjo regijsko slovesnost s podelitvijo priznanj in nagrad Civilne zaščite za leto 2015. Slovesna podelitev priznanj in nagrad Civilne zaščite bo v petek, 4. marca 2016, ob 17. uri v Osnovni šoli Gornja Radgona, Prežihova ulica 1, Gornja Radgona.

Ob tej priložnosti bodo podeljena priznanja in nagrade Civilne zaščite najbolj zaslužnim pripadnikom Civilne zaščite ter drugim posameznikom, skupinam, občinam ter gospodarskim družbam, zavodom in drugim organizacijam za zasluge in prispevek pri razvijanju in krepitvi pripravljenosti, izvajanju zaščite, reševanja in pomoči ter odpravljanju posledic naravnih in drugih nesreč. Priznanja in nagrade podeljuje poveljnik Civilne zaščite Republike Slovenije praviloma ob 1. marcu - dnevu Civilne zaščite.

KL-G

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJEPRILOGE

Vabilo (PDF datoteka)