Facebook
Twitter
YouTube

Tek112 (31. 8. 2015)

2. oktobra ob 17. uri bo v središču Murske Sobote potekala tekaška prireditev tek 112.

Zbirajo se prijave za tek 112.

V okviru prireditve Bogatajevi dnevi zaščite in reševanja, ki bo od 1. do 3. oktobra 2015 v Murski Soboti, bo v petek, 2. oktobra, ob 17. uri v središču Murske Sobote tudi tekaška prireditev Tek 112. Na teku lahko sodelujejo vsi, ki sodelujejo v enotah, službah in organih Civilne zaščite, gasilskih enotah in enotah društev in drugih nevladnih organizacij ter drugih silah za zaščito, reševanje in pomoč in pripadnikom Slovenske vojske ter ostalim. Startnine ni. Vabljeni!

KRAJ IN ČAS IZVEDBE
Murska Sobota, 2. oktober 2015 ob 17.00

PRIREDITVENI PROSTOR
Atletski stadion pri OŠ I (7 km)

KATEGORIJE
- ženske, absolutno
- moški, absolutno
- ženske ekipe*, absolutno
- moške ekipe*, absolutno
(*ekipe morajo imeti vsaj 3 člane)

ODGOVORNOST
Tekmovalci tekmujejo na svojo odgovornost. S prijavo vsak prijavljeni potrdi, da se zaveda tveganja.

UDELEŽENCI
Člani enot, služb in organov Civilne zaščite, gasilskih enot, enot društev in drugih nevladnih organizacij ter drugih sil za zaščito, reševanje in pomoč, pripadniki Slovenske vojske, Policije ter drugi.

NAČIN TEKMOVANJA
Kot rezultat se upošteva najhitrejši čas posameznika, ki preteče določeno razdaljo ter seštevek časov skupine treh predstavnikov posamezne reševalne službe za zaščito, reševanje in pomoč oziroma druge sestave.

PRIJAVE
Predhodno na elektronski naslov tek112@urszr.si ali na dan prireditve od 16. ure naprej na prireditvenem prostoru. Ob prijavi obvezno navedite ime, priimek, letnico rojstva in enoto za zaščito, reševanje in pomoč oziroma drugo sestavo, za katero tekmujete.

STARTNINE NI

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJE