Facebook
Twitter
YouTube

Priznanje Ministrstva za obrambo Republike Madžarske (19. 8. 2011)

Martinu Smodišu, vodji Izpostave Uprave RS za zaščito in reševanje Murska Sobota je Ministrstvo za obrambo podelilo priznanje II. stopnje Ministrstva za obrambo Republike Madžarske.

Martinu Smodišu, vodji Izpostave Uprave RS za zaščito in reševanje Murska Sobota je Ministrstvo za obrambo podelilo priznanje II. stopnje Ministrstva za obrambo Republike Madžarske. Predlog za to priznanje je dal Urad za obrambne zadeve Republike Madžarske, za dolgoletna prizadevanja in aktivno delo Martina Smodiša na področju varstva pred naravnimi in civilizacijskimi nesrečami pri obmejnem sodelovanju Slovenije in Madžarske.
 
V sredo, 17. avgusta 2011, je Martinu Smodišu priznanje izročil dr. István Simicskó, državni sekretar za obrambo v madžarskem parlamentu, na posebni slovesnosti v Palači Stefánia (Stefánia Palota - Središče za kulturne in prostočasne dejavnosti Ministrstva za obrambo Republike Madžarske) v Budimpešti ( (http://www.honvedelem.hu/cikk/27497/elismeresek-nemzeti-unnepunk-alkalmabol). Ta svečana podelitev priznanj je bila na slovesnosti ob državnem prazniku Republike Madžarske, 20. avgustu.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJE