Facebook
Twitter
YouTube

Strokovni posvet "Prevozi pitne vode s cisternami"

Zavod za zdravstveno varstvo Murska Sobota in Vodovod Murska Sobota - javno podjetje d.o.o. Murska Sobota sta v sodelovanju z Upravo RS za zaščito in reševanje Izpostavo Murska Sobota organizirala strokovni posvet na temo »Prevozi pitne vode s cisternami«.

Zavod za zdravstveno varstvo Murska Sobota in Vodovod Murska Sobota javno podjetje d.o.o. Murska Sobota sta v sodelovanju sodelovanju z Upravo RS za zaščito in reševanje Izpostavo Murska Sobota organizirala v četrtek, 7. aprila 2011 v Murski Soboti strokovni posvet z naslovom »Prevozi pitne vode s cisternami«.

Strokovni posvet, katerega se je udeležilo 58 slušateljev iz 14 pomurskih gasilskih zvez in drugih organizacij, je bil namenjen vsem operativnim gasilskim enotam (PGD in PIGE), ki se ukvarjajo s prevozi pitne vode s cisternami (GVC) v Pomurju in seveda tudi ostalim gasilskim operativnim enotam, ki posedujejo GVC in bi lahko v primeru večjih naravnih in drugih nesreč oz. izrednih razmer zagotavljale prevoze pitne vode v svojih občinah in širše.
Namen posveta je bil seznaniti predstavnike gasilske organizacije z vodooskrbo ob večjih naravnih in drugih nesrečah oz. v izrednih razmerah in pravilnim načinom priprave GVC za prevoz pitne vode. 

Vsak udeleženec izobraževanja bo pridobil s strani Zavoda za zdravstveno varstvo Murska Sobota potrdilo o sodelovanju na strokovnem posvetu.
 
MaSm

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJE