Facebook
Twitter
YouTube

Mednarodno športno srečanje delavcev zaščite in reševanja (13. 10. 2008)

V četrtek, 9. 10. 2008 je Izpostava URSZR Murska Sobota organizirala športno srečanje delavcev s področja varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami iz obmejnih županij R Madžarske in R Hrvaške ter dežel iz R Avstrije.

Izpostava URSZR Murska Sobota je na podlagi II/9. točke Načrta aktivnosti obmejnega sodelovanja Izpostave URSZR Murska Sobota na področju varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami v letu 2008 organizirala športno srečanje v Pomurju. Na športnem srečanju je bilo izvedenih več aktivnosti, in sicer spust po reki Muri, ogled mlina na Muri, ogled stalne razstavne zbirke v Brežni hiši, športno-družabne igre ter delovni sestanek obmejnega sodelovanja. V tekmovanju športno-družabnih iger je sodelovalo 6 ekip (1 ekipa Izpostave URSZR Murska Sobota, 1 ekipa URSZR, 1 ekipa iz županije Zala, 1 ekipa iz Železne županije, 1 ekipa iz županije Győr-Moson-Sopron in 1 ekipa iz županije Medžimursko). Prvo mesto je dosegla ekipa iz R Hrvaške. Družabne igre so bile sledeče: vožnja s samokolnico, sekanje s sekiro in streljanje s fračo na balone.

Ekipa                 Točke    Doseženo mesto
Čakovec              14                   1  
Zala                     13                    2
Győr                     12                   3
Vas                       11                  4
I URSZR MS       11                  4
URSZR               10                   5

Na delovnem sestanku obmejnega sodelovanja so bile predstavljene že izvedene aktivnosti obmejnega sodelovanja v letu 2008 pri katerem je Izpostava URSZR Murska Sobota sodelovala oziroma jih sama organizirala.


KL

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJE