Facebook
Twitter
YouTube

XIII. državno preverjanje usposobljenosti (3. 10. 2007)

V četrtek, 18. oktobra 2007 se bo v Novi Gorici izvedlo XIII. državno preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa.

Uprava RS za zaščito in reševanje organizira, v sodelovanju z Glavnim odborom Rdečega Križa Slovenije, XIII. državno preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa, ki se bo izvedlo prvi dan 2. dnevov zaščite in reševanja, t.j. v četrtek, 18. oktobra 2007 v Novi Gorici.
Na preverjanju bodo pokazale svoje znanje in pripravljenost prvouvrščene ekipe prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa, ki so se predhodno pomerile na izbirnih regijskih preverjanjih na območju trinastih izpostav Uprave RS za zaščito in reševanje. Pomurje bo zastopala prvouvrščena ekipa prve pomoči MO Murska Sobota - Nemčavci, ki je na letošnjem izbirnem regijskem preverjanju v Murski Soboti 2. junija 2007, dosegla 1.327 od 1.380 možnih točk, v konkurenci 17 sodelujočih ekip v štirih kategorijah. Navedena ekipa je letos,  že četrtič zasedla prvo mesto na izbirnem regijskem preverjanju v Pomurju.

Ekipi prve pomoči MO Murska Sobota - Nemčavci želimo obilo sreče in uspeha na državnem preverjanju.

MaSm

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJE