Facebook
Twitter
YouTube

1.marec - svetovni dan CZ (8. 3. 2019)

PODELITEV PRIZNANJ CIVILNE ZAŠČITE ZA VZHODNO ŠTAJERSKO REGIJO,
NARODNI DOM MARIBOR, 6.3.2019

Uprava RS za zaščito in reševanje, Izpostava Maribor je organizirala osrednjo regijsko prireditev ob dnevu Civilne zaščite, s slovesno podelitvijo priznanj in nagrad Civilne zaščite.

Prireditev je potekala v sredo, 6. marca 2019 ob 17. uri v veliki dvorani Narodnega doma v Mariboru. Podeljena so bila priznanja in plakete posameznikom in organizacijam, ki so se izkazali pri varovanju človeških življenj in lastnine ob naravnih in drugih nesrečah.

V Vzhodno štajerski regiji je bilo tokrat podeljenih 15 priznanj CZ, od tega 11 bronastih in 4 srebrni, prav tako smo podelili dve plaketi CZ.

Vse zbrane na podelitvi je pozdravil župan MOM g- Saša Arsenovič. Slavnostni govornik je bil poveljnik CZ RS g- Srečko Šestan.

Kulturno dogajanje so nam popestrili učenci konservatorija za glasbo in balet iz Maribora z vednozelenimi jazzovsko obarvanimi slovenskimi popevkami. V preddverju dvorane je bila tudi manjša razstava likovnih del otrok iz vrtcev in osnovnih šol regije, ki so sodelovali na natečaju na temo: Neurje.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJE