Facebook
Twitter
YouTube

23. regijsko preverjanje usposobljenosti (22. 5. 2017)

V organizaciji Območnega združenja Rdečega križa Lenart, Občine Sv. Ana v Slov. goricah in Uprave RS za zaščito in reševanje, Izpostave Maribor je v soboto, 20. maja 2017, pri Sv. Ani v Slovenskih goricah potekalo 23. regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa.

Na regijskem preverjanju je sodelovalo enajst ekip prve pomoči. Preverjanje je potekalo na štirih delovnih točkah, kjer so člani ekip nudili prvo pomoč poškodovanim ob različnih situacijah. Izven konkurence so tekmovale tri ekipe in sicer: Ekipa PP PU maribor, Ekipa Srednje zdravstvene in kozmetične šole Maribor in Ekipa Prve gimnazije Maribor.

V organizaciji Območnega združenja Rdečega križa Lenart, Občine Sv. Ana v Slov. goricah in Uprave RS za zaščito in reševanje, Izpostave Maribor je v soboto, 20. maja 2017, pri Sv. Ani v Slovenskih goricah potekalo 23. regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa. Na regijskem preverjanju je sodelovalo enajst ekip prve pomoči.

Preverjanje je potekalo na štirih delovnih točkah, kjer so člani ekip nudili prvo pomoč poškodovanim ob različnih situacijah. Izven konkurence so tekmovale tri ekipe in sicer: Ekipa PP PU maribor, Ekipa Srednje zdravstvene in kozmetične šole Maribor in Ekipa Prve gimnazije Maribor.

Ekipe prve pomoči so po opravljenem preverjanju usposobljenosti dosegle naslednje rezultate:

Mesto Ekipa
1         Ekipa PP PGD Poljčane
2         Ekipa PP RK Občine Oplotnica
3         Ekipa PP II. RKS OZ Maribor
4         Ekipa PP RK Sv. Trojica
5         Ekipa PP Vrtec Otona Župančiča Slovenska Bistrica
6         Ekipa PP CZ Občine Slovenska Bistrica
7         Ekipa PP I. RKS OZ Maribor
8         Ekipa PP CZ Občine Duplek

izven konkurence:
0        Ekipa PP Policijske uprave Maribor
0        Ekipa Mladi PP Srednja Zdravstvena in Kozmetična šola Maribor
0        Ekipa Mladi Prva gimnazija Maribor


Na državnem preverjanju usposobljenosti ekip prve pomoči, ki bo letos oktobra v Kobaridu bo Vzhodnoštajersko regijo zastopala ekipa PP PGD Poljčane.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJE