Facebook
Twitter
YouTube

- (12. 3. 2014)

Razpis državnega natečaja na temo »Naravne in druge nesreče – Voda! Kaj storiti, da nesreče ne bo«
v šolskem letu 20013/2014

V šolskem letu 20013/20014 je bil razpisan že 18. državni natečaj na temo »Naravne in druge nesreče – Voda! Kaj storiti, da nesreče ne bo«. V Izpostavi za zaščito in reševanje Maribor, smo na podlagi državnega natečaja razpisali regijski natečaj, na katerem je sodelovalo 19 osnovnih šol ter 7 vrtcev. Sodelovalo je skupaj 76 mentorjev iz vrtcev in osnovnih šol.

Skupaj je na natečaj prispelo 354 likovnih del ter 44 literarnih del. Komisija za izbor likovnih in literarnih izdelkov, v kateri sta sodelovali tudi zunanji članici in sicer za likovna dela gospa Mojca Krajnc, profesorica likovne umetnosti ter za literarna dela gospa Romana Fekonja, profesorica slovenščine, je dne 21.2. 2014 opravila izbor najboljših literarnih del in dne 26.2.2014 izbor najboljših likovnih del.
 
Vsa izbrana literarna in likovna dela bodo poslana na Upravo za zaščito in reševanje, kjer bo v aprilu 2014 potekal državni izbor najboljših izdelkov, prispelih iz vseh trinajst Izpostav za zaščito in reševanje.

Izbrana likovna in literarna dela so navedena v zapisniku o izboru likovnih in literarnih del in so dodana v priponki.

Nagrajencem natečaja likovnih in literarnih del bodo podeljena potrdila in nagrade ob zaključku regijske prireditve v mesecu aprilu.

Vsem sodelujočim se za sodelovanje na natečaju iskreno zahvaljujemo ter si želimo vašega sodelovanja tudi v prihodnje.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJEPRILOGE

zapisnik likovna dela (PDF datoteka)

Zapisnik literarna dela (PDF datoteka)