Facebook
Twitter
YouTube

Zaključna prireditev -Natečaj (23. 4. 2012)

V petek, dne 20.4.2012 ob 10.00 uri je v Izobraževalnem centru zaščite in reševanja, enoti Pekre potekala zaključna prireditev regijskega natečaja na temo »Naravne in druge nesreče v moji okolici«.

Vodja Izpostave Ivana Grilanc je nagrajencem podelila nagrade in potrdila o sodelovanju na natečaju, njihovi mentorji pa so prejeli potrdila o sodelovanju na natečaju.Izbrana sta bila tudi najaktivnejši vrtec- vrtec Studenci iz Maribora in Osnovna šola- Janka Glazerja iz Ruš, katerima je bila vročena nagrada in pohvala za aktivno sodelovanje na področju varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami v šolskem letu 2011/2012.

Kulturni program prireditve so popestrili otroci iz vrtca Studenci, enota Radvanje, s pesmijo in plesom folklorne skupine. Zapela je tudi pevka Elizabeta Lebar, zaposlena v Slovenski vojski. V avli centra je bila na ogled razstava likovnih in literarnih del, ki so prispela na letošnji natečaj. Otrokom so se predstavile tudi službe, ki sodelujejo v sistemu varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami ( gasilci, policija, reševalci, gorska reševalna služba).S svojim reševalnim robotom se je predstavila tudi Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJE