Facebook
Twitter
YouTube

PODELITEV PRIZNANJ OB DNEVU CIVILNE ZAŠČITE (4. 3. 2020)

V počastitev 1. marca – dneva Civilne zaščite je v organizaciji Občine Sevnica in Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, Izpostave Brežice v torek, 3. marca 2020, v Kulturni dvorani Sevnica, potekala slovesna podelitev priznanj Civilne zaščite.

Prisotne sta nagovorila župan Občine Sevnica, Srečko Ocvirk ter namestnik generalnega direktorja Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje mag. Stanislav Lotrič. Slovesnost so popestrili z bogatim kulturnim programom plesalci Folklorne skupine Spomin iz Sevnice, mladi glasbenik Jakob Štigl z igranjem na harmoniko ter Ema Štigl, učenka Glasbene šole Sevnica.

Namestnik generalnega direktorja Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje mag. Stanislav Lotrič ter vodja izpostave Uprave RS za zaščito in reševanje Brežice ga. Zdenka Močnik sta svečano podelila priznanja Civilne zaščite posameznikom in organizacijam za njihov trud in prispevek na področju zaščite in reševanja. V imenu prejemnikov priznanj se je zahvalil predsednik Društva potapljačev Vidra Krško, Matej Koritnik.

Tako je bilo podeljenih:
- 6 bronastih znakov Civilne zaščite
- srebrni znak Civilne zaščite ter
- zlati znak Civilne zaščite.

Iskrene čestitke vsem dobitnikom priznanj, ki naj bo zahvala za dosedanje delo, pripravljenost pomagati ter biti zmeraj v pripravljenosti

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJE