Facebook
Twitter
YouTube

PODELITEV PRIZNANJ OB DNEVU CIVILNE ZAŠČITE (4. 3. 2015)

Prireditev ob dnevu Civilne zaščite,  s slovesno podelitvijo priznanj Civilne zaščite je potekala v torek, 3. marca 2015, v Domu kulture Brežice, v organizaciji Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, Izpostave Brežice in Občine Brežice.

Prisotne sta nagovorila župan Občine Brežice Ivan Molan, poveljnik Civilne zaščite za Posavje gospod Jožef Kos ter slavnostna govornica iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, gospa Janja Brulc. Program podelitve so popestrili učenci Glasbene šole Brežice.

 Poveljnik Civilne zaščite za Posavje gospod Jožef Kos,  ter gospa Janja Brulc iz Uprave za zaščito in reševanje, sta svečano podelila priznanja Civilne zaščite najbolj zaslužnim pripadnikom prostovoljnih reševalnih enot, služb in sestavov ter drugim posameznikom, skupinam, občinam ter gospodarskim družbam, zavodom in drugim organizacijam za zasluge in prispevek pri razvoju in krepitvi pripravljenosti, izvajanju zaščite, reševanja in pomoči ter odpravljanju posledic naravnih in drugih nesreč v preteklem obdobju.

 Tako je bilo podeljenih:

-          27 bronastih znakov Civilne zaščite ter

-          1 srebrni znak Civilne zaščite

-          3 zlati znaki Civilne zaščite bodo podeljeni Gasilskim zvezam v Posavju ob njihovih svečanostih ob praznovanju 60. letnice

-          plaketa Civilne zaščite je bila podeljena na državni prireditvi na Brdu pri Kranju.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJE