Facebook
Twitter
YouTube

REGIJSKI IZBOR LIKOVNIH IN LITERARNIH DEL V ŠOLSKEM LETU 2014/15 (10. 3. 2015)

Tudi v šolskem letu 2014/2015 je Uprava RS za zaščito in reševanje razpisala natečaj za likovna in literarna dela na temo " Naravne in druge nesreče – Ogenj ni igrača".

Izpostava URSZR Koper je poslala dopis vsem šolam in vrtcem že v mesecu juniju 2014 z namenom, da se ga vnese v program dela za šolsko leto 2014/2015.
Na natečaju za likovna dela so sodelovali otroci razdeljeni v štiri starostne skupine, za literarna dela pa v tri starostne skupine. V prvi kategoriji so bili predšolski otroci, v drugi kategoriji so bili učenci I. triletja OŠ in učenci OŠ s posebnim programom, v tretji kategoriji učenci II. triletja OŠ in učenci OŠ s posebnim programom in v četrti kategoriji učenci III. triletja OŠ in učenci OŠ s posebnim programom.
Natečaja se je udeležilo 6 vrtcev in 1 enota ter 7 osnovnih šol in 1 podružnica. Na natečaj je prispelo 469 likovnih del in 4 literarna dela. Sodelovalo je 473 otrok in 54 mentorjev.
Regijska komisija je izbrala najboljša likovna in literarna dela in jih poslala na državni izbor. Poslano je bilo 20 likovnih del in 3 literarna dela.

Za najaktivnejši vrtec na regijskem natečaju "Naravne in druge nesreče – Ogenj ni igrača v šolskem letu 2014/2015 je bil izbran VRTEC , GIARDINO D' INFANCIA DELFINO BLU CAPODISTRIA, KOPER, KOLARSKA 8, 6000 KOPER – CAPODISTRIA, 

za najaktivnejšo osnovno šolo pa OSNOVNA ŠOLA DUŠANA BORDONA SEMEDELA, KOPER, ROZMANOVA 21 A, 6000 KOPER – CAPODISTRIA.

Zaključna prireditev državnega natečaja bo v maju v Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje na Igu.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJEPRILOGE

Zapisnik (PDF datoteka)

I. Kategorija (PDF datoteka)

II. Kategorija (PDF datoteka)

III. Kategorija (PDF datoteka)

IV. Kategorija (PDF datoteka)

Literarno delo - III. Kategorija (PDF datoteka)

Literarno delo - III. Kategorija (PDF datoteka)

Literarno delo - III. Kategorija (PDF datoteka)