Facebook
Twitter
YouTube

25. Natečaj likovnih in literarnih izdelkov - RAZPIS (3. 8. 2020)

Razpis 25. natečaja »Naravne in druge nesreče – Požarna varnost in prosti čas« likovnih in literarnih izdelkov v šolskem letu 2020/2021.

V šolskem letu 2020/2021 je URSZR razpisala 25. natečaj »Naravne in druge nesreče« za predšolsko in šolsko mladino. Tema natečaja je »POŽARNA VARNOST IN PROSTI ČAS«.

Z natečajem »Naravne in druge nesreče« želimo mlade, njihove starše, vzgojitelje in učitelje ozavestiti, da s preventivnim znanjem in ravnanjem lahko nekatere nesreče preprečijo, pri nekaterih nesrečah pa pripomorejo k zmanjšanju škode oziroma sebi ali komu drugemu rešijo življenje.

Cilj natečaja Naravne in druge nesreče - Požarna varnost in prosti čas je, mlade, posredno pa tudi njihove starše, vzgojitelje in učitelje ozavestiti oziroma opozoriti, da tudi med preživljanjem prostega časa obstaja veliko nevarnosti, ki lahko povzročijo požar. Počitnice, praznike in vikende lahko preživljajo doma, na morju, v gorah ali potovanjih. Ob tem ne smejo pozabiti, da tudi v prostem času lahko kadarkoli in kjerkoli zagori. Da bo prosti čas minil čimbolj brezskrbno in veselo, je pomembno, da poznajo preventivne ukrepe, s katerimi lahko preprečijo nastanek požara.


Podrobnejše informacije so v prilogah.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJEPRILOGE

Dela_obrazec (Word datoteka)

Privolitev_mentor (Word datoteka)

Privolitev_sodelujoci (Word datoteka)

Razpis natečaja 2020/2021 (PDF datoteka)