Facebook
Twitter
YouTube

24. natečaj »Naravne in druge nesreče - 2019/2020« (6. 10. 2019)

Razpis 24. natečaja »Naravne in druge nesreče – Bolje pripravljen kot poplavljen!« likovnih in literarnih izdelkov v šolskem letu 2019/2020.
V šolskem letu 2019/2020 je URSZR razpisala že 24. natečaj »Naravne in druge nesreče« za predšolsko in šolsko mladino. Tema natečaja je »Bolje pripravljen kot poplavljen!«.

Z natečajem »Naravne in druge nesreče« želimo mlade, njihove starše, vzgojitelje in učitelje ozavestiti, da s preventivnim znanjem in ravnanjem lahko nekatere nesreče preprečijo, pri nekaterih nesrečah pa pripomorejo k zmanjšanju škode oziroma sebi ali komu drugemu rešijo življenje.

Cilj natečaja »Bolje pripravljen kot poplavljen!« je, da mlade, njihove starše, vzgojitelje in učitelje ozavestimo oziroma informiramo o možnih ukrepih, pravilnem ravnanju in ukrepanju pred poplavo, ob napovedi poplave, med njo in po njej z namenom izvajanje osebne in vzajemne zaščite, saj s preventivnim znanjem in ravnanjem lahko nekatere poplave preprečijo, pri nekaterih poplavah pa pripomorejo k zmanjšanju škode oziroma sebi ali komu drugemu rešijo življenje.

Podrobnejše informacije so v prilogah.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJEPRILOGE

Dela_obrazec.doc (Word datoteka)

Privolitev_mentor.doc (Word datoteka)

Privolitev_otrok.doc (Word datoteka)

Razpis_-_natecaj_20192020.pdf (PDF datoteka)