Facebook
Twitter
YouTube

XXIII. Regijsko preverjanje usposobljenosti ekip PP CZ in RKS (30. 5. 2018)

Vabilo na ogled 23. regijskega preverjanja usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa, ki bo v soboto, 2. junija 2018, s pričetkom ob 9. uri v Križah, pri OŠ Križe, občina Tržič.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje, Izpostava Kranj in Rdeči križ Slovenije, Območno združenje Tržič organizirata v sodelovanju z Občino Tržič, 23. regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa, ki bo v soboto,   2. junija 2018, s pričetkom ob 9. uri v Križah, pri OŠ Križe, občina Tržič.

Potekalo bo na štirih lokacijah delovnih mest (4 DM) ter na dveh lokacijah predstavitvenih mest. Na ta način uresničujemo željo, približati prvo pomoč javnosti ter občanom prikazati delo in poslanstvo ekip prve pomoči, članom ekip pa omogočili preizkus znanja v reševalnih aktivnostih kot bi dejansko potekale ob množični nesreči.

Tematika letošnjega regijskega preverjanja usposobljenosti bo preverjanje delovanja in usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa v nudenju prve pomoči ob naravnih in drugih nesrečah ter izrednih dogodkih, ki lahko prizadenejo občino, regijo in širše.

Vsaka ekipa bo usposobljenost in znanje prikazala pri dajanju prve pomoči poškodovanim v različnih situacijah. Na regijskem preverjanju usposobljenosti bodo sodelovale ekipe za prvo pomoč:

Prvouvrščena ekipa regijskega preverjanja usposobljenosti bo imela pravico sodelovanja na XXIV. državnem preverjanju usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa, ki bo izvedeno v Notranjski regiji, predvidoma oktobra 2018, v občini Postojna.

Na letošnji razpis se je do danes prijavilo skupaj 11 ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa in sicer:

Vljudno vas vabimo, da si vzamete čas in si pobližje ogledate delo ekip prve pomoči na  preverjanju usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa v Križah.

S spoštovanjem, v imenu organizacijskega odbora.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJEPRILOGE