Facebook
Twitter
YouTube

GASILSKA MLADINA TEKMOVALA V KISOVCU (17. 10. 2011)

V Kisovcu je potekal 4. regijski kviz gasilske mladine.

Na osnovi in v skladu s programom dela za leto 2011 Mladinske komisije regijskega sveta gasilskih zvez Hrastnika, Trbovelj in Zagorja ob Savi je bila GZ Zagorje organizator 4. Regijskega kviza gasilske mladine ki je potekalo v soboto 15. oktobra 2011 na podružnični šoli Toneta Okrogarja v Kisovcu.

Sodelovalo je preko 30 ekip mlajših pionirjev, starejših pionirjev in mladincev, ki so tekmovali v skupinah po tri v naslednjih tematikah gasilstva: zgodovina gasilstva, drži – ne drži, požarna preventiva, gasilska znanja, vezanju vozlov, spoznavanje gasilskega orodja in opreme, poišči svoj par, izberi in najdi, navezava gasilskega orodja in spajanju cevi na trojak. Vse ekipe so prejele pisna priznanja, najboljše tri ekipe pri mlajših in starejših pionirjih, ter mladincih pa so prejele medalje in pokale.

Vse prisotne udeležence in gasilske sodnike so pozdravili tudi pomočnica ravnateljice podružnične šole Toneta Okrogarja ga. Marija Arh, poveljnik zasavske regije, poveljnik GZ Zagorje ob Savi in vodja Regijskega centra za obveščanje Trbovlje Urška Koren Grošelj.

19. novembra 2011 bo 10. Državni kviz gasilske mladine v Osnovni šoli Vodice. Našo zasavsko regijo bodo tako zastopale ekipe pri mlajših pionirjih: PGD Dol pri Hrastniku I. ekipa in PGD Loke II. ekipa, pri starejših pionirjih: PGD Trbovlje mesto II. ekipa in PGD Zagorje mesto II. ekipa in pri mladincih: PGD Zagorje mesto in PGD Dol pri Hrastniku.

Za spletne strani izpostave URSZR Trbovlje pripravil Srečko Kerin - gasilski regijski poveljnik

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJEPRILOGE

Retultati (Excel datoteka)