Facebook
Twitter
YouTube

DAN CIVILNE ZAŠČITE 2017 V VITANJU (16. 3. 2017)

V četrtek, 9. marca 2017, je v Kulturnem središču evropskih vesoljskih tehnologij v Vitanju potekala regijska prireditev ob dnevu Civilne zaščite s slavnostno podelitvijo priznanj Civilne zaščite.

Prireditev je potekala v organizaciji Izpostave URSZR Celje in gostiteljem Občino Vitanje.
 
Prisotne sta nagovorila župan Občine Vitanje Mirko Polutnik in slavnostni govornik, generalni direktor URSZR Darko But. V kulturnem programu so sodelovali učenci Osnovne šole Vitanje.
 
Generalni direktor URSZR Ljubljana Darko But in Vodja centra za obveščanje izpostave URSZR Celje, Dejan Žele, sta svečano podelila priznanja Civilne zaščite najbolj zaslužnim pripadnikom in prostovoljnim reševalnim enotam, službam in sestavov ter drugim posameznikom, skupinam, občinam ter gospodarskim družbam, zavodom in drugim organizacijam za zasluge in prispevek pri razvoju in krepitvi pripravljenosti, izvajanju zaščite, reševanja in pomoči ter odpravljanju posledic naravnih in drugih nesreč v preteklem obdobju.
 
Tako je bilo podeljenih:
-       14 bronastih znakov CZ,
-       6 srebrnih znakov CZ,
-       4 zlati znaki CZ in
-       2 plaketi CZ.
 
Še enkrat iskrene čestitke vsem dobitnikom priznanj, ki naj bo zahvala za dosedanje delo, pripravljenost pomagati ter biti zmeraj v pripravljenosti.
 
Zapisala: Vesna Slamnik
Foto: Dušan Naglič

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJEPRILOGE