Facebook
Twitter
YouTube

OKROGLA MIZA NA TEMO (27. 10. 2014)

V sredo, 22. oktobra 2014, smo se udeležili okrogle mize, ki jo je organizirala GZ Žalec na temo ko zagori, pomoč potrebujemo vsi.

Cilj okrogle mize je bil spodbuditi razmišljanje in iskanje novih rešitev za preprečitev oziroma ustrezno ukrepanje v primeru požara ali druge nesreče v okoljih, kjer bivajo ali se nahajajo osebe s posebnimi potrebami. Pri načrtovanju ukrepov varstva pred požarom je treba zato pomisliti tudi na gluhe naglušne, slepe in slabovidne, gluho-slepe in gibalno ovirane osebe.

Na okrogli mizi so sodelovali: mag. Dejan Jurkovič, član komisije za preventivo GZ Slovenije; Eva Lenko, dipl. pravnica, direktorica Doma upokojencev na Polzeli; mag. Tatjana Dolinšek in Oto Hrastnik iz podjetja Racio d.o.o. družbe za razvoj človeškega kapitala; Sebastjan Kamenik, človek, ki kljub slepoti živi polno življenje; Rok Repas, dipl. zdravstvenik, reševalec Nujne medicinske pomoči ZD Žalec enota A; Mihaela Remic, spremljevalka gibalno ovirane deklice v osnovni šoli v letih 2010-2014; Franc Rančigaj, poveljnik Savinjsko Šaleške regije.

Zapisala: Vesna Slamnik.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJE