Facebook
Twitter
YouTube

ZAKLJUČEK NATEČAJA NARAVNE IN DRUGE NESREČE „VODA!...“ 2014 (14. 4. 2014)

Izpostava Uprave RS za zaščito in reševanje Celje, je v petek, 11. aprila 2014, ob 11.00 uri organizirala osrednjo regijsko prireditev ob razglasitvi rezultatov regijskega natečaja za najboljša likovna in literarna dela v šolskem letu 2013/2014 na temo »Naravne in druge nesreče VODA! Kaj storiti, da nesreče ne bo“.

Na natečaju je sodelovalo 220 avtorjev z izdelki. Od tega je bilo v izboru likovna dela natečaja 165 del, v izboru literarna dela pa 40 del. Nekateri avtorji so sodelovali na natečaju z več deli.

Na regijskem izboru pa smo dodatno nagradili še 3 izdelke. Iz prispelih izdelkov je bilo mogoče ugotoviti veliko prizadevnost mentorjev in učencev, ki so skozi likovnih in pisnih prispevkov skušali prikazati pomembnost sistema zaščite in reševanja in nadzorno prikazati vlogo služb in reševalcev ob različnih nesrečah. Ob tej priložnosti so si otroci ogledali predstavo gledališča FRU-FRU, PIKEC JEŽEK IN GASILKO JEŽ.

Komisija je izbrala za najaktivnejšo šolo Osnovno šolo Petrovče. Najaktivnejši vrtec pa je bil izbran Vrtci občine Žalec.

Vsem nagrajencem najboljših likovnih in literarnih del izbirnega regijskega natečaja, tako vrtcem in osnovnim šolam ter njihovim mentorjem iskreno čestitamo. Prav tako čestitamo najaktivnejši osnovni šoli in najaktivnejšemu vrtcu.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJEPRILOGE

Likovna dela (PDF datoteka)

Literarna dela (PDF datoteka)