Facebook
Twitter
YouTube

VABILO NA XVIII. REGIJSKO PREVERJANJE EKIP PP CZ IN RK (6. 6. 2012)

Izpostava Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje Celje, Območno združenje Rdečega križa Slovenske Konjice in Občina Zreče organizirajo, že tradicionalno, XVIII. Izbirno regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa v občini Zreče, ki bo v soboto, 16. junija 2012, z začetkom ob 8.00 uri pri gasilnem domu Zreče.

Tematika letošnjega regijskega preverjanja usposobljenosti bo preverjanje delovanja in usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa v nudenju prve pomoči ob nesrečah delovna nesreča, gozdarska nesreča in naravni nesreči potres, ki lahko po oceni ogroženosti prizadenejo območje regije. Vsaka ekipa bo usposobljenost in znanje prikazala pri dajanju prve pomoči poškodovanim v različnih situacijah.

Tudi letos smo se organizatorji odločili, da v sklopu preverjanja popestrimo samo dogajanja z vzporednimi spremljajočimi dejavnostmi - predstavitvijo dejavnosti in opreme gasilcev, potapljačev, Civilne zaščite, Policije, Slovenske vojske, Kinologov ter drugih, ki sodelujejo pri nalogah zaščite in reševanja in pomoči v primeru naravnih in drugih nesreč. 

Vljudno vabljeni

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJEPRILOGE

Vabilo (PDF datoteka)