Facebook
Twitter
YouTube

Zaključna prireditev regijskega natečaja (6. 4. 2007)

Zaključek regijskega natečaja likovnih in literarnih del na temo »Naravne in druge nesreče-Poplava« je Izpostava URSZR Celje, dne 5. 4. 2007, pripravila v sodelovanju s Poklicno gasilsko enoto Celje. Podelitve so se udeležili otroci, učenci, mentorji ter straši iz 13 javnih zavodov, vrtcev in šol zahodnoštajerske regije.

Direktor PGE, Janko Požežnik je pozdravil vse udeležence in predstavil organiziranost in delovanje poklicne gasilske enote. Vodja izmene, Bojan Fišter je popeljal vse udeležence na ogled tehnike in sredstev, ki jih gasilci uporabljajo pri zaščiti, reševanju in pomoči. Za vse otroke učence in mentorje so pripravili tudi presenečenje, saj so jih popeljali z novo dvižno ploščadjo in to celo v višino 37 m.

Najboljšim posameznikom na regijskem nivoju so bile izročene nagrade, mentorjem pa potrdila za sodelovanje na natečaju. Nagrade otrokom in učencem sta podelila vodja Izpostave URSZR Celje, Darko But in predsednica regijske komisije, Mag. Marica Žveglič iz Zavoda RS za šolstvo, OE Celje. V prostorih PGE Celje je bila pripravljena tudi razstava izbranih del, ki niso bila poslana na državni natečaj. Mitja GOLOGRANC iz OŠ Dobje pa je vsem prisotnim prebral svoje literarno delo, Poplava na osnovni šoli Dobje, ki je tudi nagrajeno na državnem natečaju.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJEPRILOGE

Zapisnik komisije (Word datoteka)