Facebook
Twitter
YouTube

Dogodki izpostave Koper (RSS)

26. 11. 2014
Razpis 19. natečaja likovnih in literarnih del za leto 2014/2015
Uprava RS za zaščito in reševanje je tudi  v šolskem letu 2014/15 razpisala državni natečaj za likovna in literarna dela na temo " Naravne in druge nesreče – Ogenj ni igrača "  za predšolsko in šolsko mladino.
Natečaj poteka na regijskem in državnem nivoju.

11. 6. 2014
Regijsko preverjanje ekip prve pomoči CZ in RK 7.6.2014 v Kopru
Regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa je bilo izvedeno 7. 6. 2014 v Kopru z organizacijo Območnega združenja rdečega križa Koper, Izpostave URSZR koper in Mestne občine Koper.
Sam potek preverjanja je potekal pred Osnovno šolo Koper in na področju ŠRC Bonifika Koper.
Prisotne je nagovoril podžupan MO Koper gospod Anton Sagadin, predstavnik URSZR gospod Miloš Bizjak, predstavnica RKS OZ Koper gospa Marija Jereb in gospa dr.  Vlasta Počkaj. Kot gost se je prireditve udeležil tudi predstavnik RKS gospod Boris Plavšič. Prireditev je vodil vodja Izpostave URSZR Koper in predsednik organizacijskega odbora gospod  Zvezdan Božič.
20. 3. 2014
REGIJSKI IZBOR LIKOVNIH IN LITERARNIH DEL V ŠOLSKEM LETU 2013/14
Za šolsko leto 2013/14 je Uprava RS za zaščito in reševanje razpisala natečaj za likovna in literarna dela na temo " Naravne in druge nesreče – Voda! Kaj storiti, da nesreč ne bo." Natečaj je Izpostava URSZR Koper razpisala že v mesecu juniju 2013 z namenom, da se ga vnese v program dela za šolsko leto 2013/2014.
6. 3. 2014
Regijska prireditev ob 1. marcu – dnevu Civilne zaščite v Izoli
Letošnja regijska prireditev ob dnevu Civilne zaščite je bila organizirana v sodelovanju z občino Izola v sredo, 5. marca 2014 v Manziolijevi palači v Izoli. Prireditve so se udeležili predstavniki Obalne regije, Severne Primorske in Hrvaške. Slavnostni govornik je bil Branko Dervodel, namestnik generalnega direktorja Uprave RS za zaščito in reševanje. Prisotne je nagovoril tudi župan občine Izola mag. Igor Kolenc. Program je povezovala Renata Gutnik. V kulturnem programu je ob spremljavi kitare nastopil kvartet Riba.
   

ČASOVNO OBDOBJE