Facebook
Twitter
YouTube

Dogodki izpostave Kranj (RSS)

6. 6. 2006
11. regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči
11. regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa je bilo izvedeno v obliki praktičnega preizkusa, v soboto, dne 3.junija 2006, na območju strelišča Crngrob (pri Dorfarjih). Praktični preizkus usposobljenosti je potekal od 9:00 do 13:00 ure, sledila je razglasitev najboljših ekip. Vodniki reševalnih psov so pospremili vsako ekipo do delovne točke. Med preverjanjem je bila predstavljena oprema in naloge tabornikov, potapljačev, kinologov, jamarjev in radioamaterjev
30. 3. 2006
Razglasitev rezultatov regijskega natečaja za najboljša likovna in literarna dela na temo “Naravne in druge nesreče - POŽAR”. Dne 29. marca 2006 je v prostorih Gasilsko reševalne službe Kranj potekala razglasitev rezultatov regijskega natečaja za najboljša likovna in literarna dela na temo “Naravne in druge nesreče - POŽAR”, s podelitvijo nagrad letošnjim nagrajencem natečaja ter zahval njihovim mentorjem.
13. 3. 2006
9. marca je v avli stavbe Mestne občine Kranj potekala slovesna podelitev priznanj in nagrad Civilne zaščite. Priznanja je podelil predstavnik Štaba Civilne zaščite Republike Slovenije, g. Branko Dervodel. Slavnostni govornik je bil župan Mestne občine Kranj, g. Mohor Bogataj.