Facebook
Twitter
YouTube

Dogodki izpostave Ptuj (RSS)

21. 10. 2010
Sprejem državnih prvakov
Župan MO Ptuj Dr. Štefan Čelan je sprejel v sredo 20.10.2010 v poročni dvorani MO Ptuj člane ekipe prve pomoči MO Ptuj II., ki so na 16. državnem preverjanju usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščte in Rdčega križa ponovno bili uspešni in osvojili naslov državnega prvaka. Ob osvojitvi četrtega naslova državnih prvakov jim je osebno čestital in zahvalil za nesebično pomoč, ki jo ob naravnih in drugih nesrečah nudijo človeku potrebnemu pomoči.
Župan MO Ptuj Dr. Štefan Čelan se je zahvalil ekipi in ostalim; Antonič Matjažu-vodi ekipe, članom ekipe Bombek Matjažu, Kuzma Darku, Fridl Janezu, Krajnc Boštjanu,Arnuš Miranu in Ciglar Mihu, mentorici Roziki Ojsteršek in mag. Merc Janezu.
Vodja Izpostave URSZR Korban Jože se je zahvalil županu MO Ptuj Dr. Čelan Štefanu, mag. Merc Janezu, mentorici Roziki Ojsteršek, sekretarki OZ RK Ptuj Marjani Cafuta in članom ekipe;
"Hvala vam za odlično zastopanje naše Podravske regije in veliko volje za skupno delo tudi v prihodnosti vam želimo."
 
Še enkrat iskrena hvala.
11. 10. 2010
ČETRTIČ DRŽAVNI PRVAKI, MOPTUJ II.
Na 16. preverjanju usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa v Murski Soboti 9.10.2010 je Podravsko regijo zastopala ekipa MO PTUJ II, ki je že 13 leto zapored osvojila naslov regijskega prvaka, svojo kvaliteto je ponovno dokazala ekipa MO PTUJ II. s tem, da je osvojila prvo mesto na tem 16. preverjanju, drug mesto je osvojila ekipa OZ RK Ljubljana 2, tretje mesto je osvojila ekipa Občine Šentjernej.
Ekipa MO PTUJ II. je osvojila ta laskavi naslov četrtič (4) IG, CELJE, NOVA GORICA in sedaj MURSKA SOBOTA, s to osvojitvijo prvega mesta in s tem, da so postali državni prvaki, si je ekipa priborila pravico sodelovanja na evropskem preverjanju ekip prve pomoči v letu 2011. ČESTITAMO!
21. 4. 2010
regijski natečaj
Regijski natečaj na temo "Naravne in druge nesreče - Živali in nesreče, za šolsko leto 2009/2010" je končan z izborom najboljših del. Na natečaj je prispelo 60 literarnih del, 258 likovnih izdelkov, sodelovali so otroci iz štirih vrtcev, učenci iz desetih osnovnih šol. Skupaj je sodelovalo 332 otrok, učencev ter 55 mentorjev.
Skupna ugotovitev dveh komisij je, da je najaktivnejši vrtec OŠ Majšperk ter, da je najaktivnejša Osnovana šola Majšperk s podružničnimi šoli Stoperce in Ptujska Gora.

Komisija je na državni natečaj posredovala 20 likovnih izdelkov ter 15 literarnih del. Zaključna podelitev državnih priznanj bo v četrtek 13. maja 2010 v Izobraževalnem centru ZIR na Igu pri Ljubljani.
   

ČASOVNO OBDOBJE