Facebook
Twitter
YouTube

V Majšperku potekal Plenum Gasilske zveze Slovenije (25. 4. 2017)

V soboto, 22. aprila 2017, je v Majšperku potekal Plenum Gasilske zveze Slovenje, ki so se ga udeležili ministrica za obrambo Andreja Katič, poveljnik Civilne zaščite Republike Slovenije Srečko Šestan ter generalni direktor Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje Darko But.

Delegatke in delegate je na Plenumu Gasilske zveze Slovenje pozdravil generalni direktor Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje Darko But ter jim predstavil prednostne naloge uprave na področju zaščite in reševanja v letošnjem letu. Generalni direktor je izpostavil dobro sodelovanje z vodstvom Gasilske zveze Slovenije na vseh področjih, še posebej pa pri iskanju najboljših rešitev ob usklajevanju novega Zakona o gasilstvu. Gasilkam in gasilcem je zaželel uspešno delo na plenumu ter jih povabil na Bogatajeve dneve zaščite in reševanja 2017, ki bodo v Murski Soboti med 8. in 10. junijem 2017.

Generalni direktor Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje Darko But se je skupaj z ministrico za obrambo Andrejo Katič popoldne udeležil slovesnosti ob predaji nove gasilske cisterne AC 24/60 gasilkam in gasilcem Prostovoljnega gasilskega društva Črenšovci ter jim zaželel uspešno delo.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJE