Facebook
Twitter
YouTube

Razglasitev regijskega natečaja Naravne in druge nesreče 2012 (6. 4. 2012)

Uprava RS za zaščito in reševanje Izpostava Celje, je v sredo, 4. aprila 2012, ob 11.00 uri organizirala osrednjo regijsko prireditev ob razglasitvi rezultatov regijskega natečaja za najboljša likovna in literarna dela v šolskem letu 2011/2012 na temo »Naravne in druge nesreče v moji okolici«.

Na natečaju je sodelovalo 304 avtorjev z izdelki. Od tega je bilo v izboru likovna dela natečaja 244 del, v izboru literarna dela pa 50 del. Nekateri avtorji so sodelovali na natečaju z več deli. Na regijskem izboru pa smo dodatno nagradili še 6 izdelkov.

Iz prispelih izdelkov je bilo mogoče ugotoviti veliko prizadevnost mentorjev in učencev, ki so skozi likovnih in pisnih prispevkov skušali prikazati pomembnost sistema zaščite in reševanja in nadzorno prikazati vlogo služb in reševalcev ob različnih nesrečah.

Ob tej priložnosti se se predstavili; Poklicna gasilska enota Celje, Kinološko društvo reševalnih psov, Slovenska vojska zdravstveni vod 20 MOTB, Jamarska reševalna služba Velenje, MNZ PU Celje.

Komisija je izbrala za najaktivnejšo šolo Osnovno šolo OŠ OB DRAVINJI, za nagrado prejmeta sedem košarkarskih žog in pet didaktičnih iger Spomin. Najaktivnejši vrtec pa je bil izbran vrtec GORNJI GRAD in VRTEC ANICE ČERNEJEVE, ki prejme nagrado 5 kock iz pene potisnjene z različnimi ježki-reševalci.

Vsem nagrajencem najboljših likovnih in literarnih del izbirnega regijskega natečaja, tako vrtcem in osnovnim šolam ter njihovim mentorjem iskreno čestitamo. Prav tako čestitamo najaktivnejši osnovni šoli in najaktivnejšemu vrtcu.

nazaj
na seznam

ČASOVNO OBDOBJEPRILOGE

Seznam nagrajenih izdelkov (PDF datoteka)

Enja (PDF datoteka)

Klara (PDF datoteka)

Ozbej (PDF datoteka)

Vita (PDF datoteka)

Zara (PDF datoteka)

Davor (PDF datoteka)

Dominik (PDF datoteka)

Julija (Word datoteka)

Lara (PDF datoteka)

Nives (PDF datoteka)

Maja (PDF datoteka)

Monika (PDF datoteka)

Sanja (PDF datoteka)

Tim (Word datoteka)