Facebook
Twitter
YouTube

Novice (RSS)

23. 7. 2020
Državni načrt ob pojavu epidemije, verzija 2.0
Državni načrt zaščite in reševanja ob pojavu epidemije oziroma pandemije nalezljive bolezni pri ljudeh, verzija 2.0 je nadgradnja Državnega načrta zaščite in reševanja ob pojavu epidemije oziroma pandemije nalezljive bolezni, verzija 1.0, ki ga je pripravila Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje, Ministrstva za obrambo v sodelovanju z Ministrstvom za zdravje, Nacionalnim inštitutom za javno zdravje ter drugimi ministrstvi in vladnimi službami. Državni načrt je spremenjen in dopolnjen na podlagi izkušenj, ki jih je Republika Slovenija pridobila v času epidemije COVID-19 (marec - maj 2020).
13. 3. 2020
SPOROČILO ZA JAVNOST

Državljanke in državljane prosimo, da če NE potrebujete nujne medicinske pomoči, pomoči gasilcev, nujne veterinarske pomoči, pomoči gorskih in jamarskih reševalcev ter drugih reševalnih enot, ne kličite na klic v sili na številko 112. 

Za iskanje zanesljivih informacij v zvezi z novim koronavirusom pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 1404. Vsa vprašanja povezana z zaščitno opremo pa na 01 471 27 86.
   

ČASOVNO OBDOBJE