Facebook
Twitter
YouTube

Novice (RSS)

22. 4. 2011
Državni natečaj: Izbor najboljših likovnih in literarnih del
V Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje na Igu bo 18. maja 2011 ob 10.00 uri potekala sklepna prireditev državnega natečaja »Naravne in druge nesreče – Kdo in kako nam pomaga ob različnih nesrečah«.
Četrto usposabljanje pogodbenikov CZ na ladji Triglav
Z namenom, da se obnovi in izpopolni usposobljenost pogodbenih pripadnikov CZ ter delavcev Izpostave URSZR Koper ob ekoloških in drugih nesrečah na morju ter preizkusi uporabo vojaške ladje Triglav za potrebe zaščite, reševanja in pomoči je bilo izvedeno dvodnevno, regijsko, terensko in praktično usposabljanje dne 12.4. in 13.4.2011.
8. 4. 2011
4. štabna vaja za module CZ EU
V Tuhelju na Hrvaškem in v Olimju v Sloveniji je od 2. do 5. aprila potekala četrta štabna vaja za module Civilne zaščite EU, na kateri je sodelovalo triindvajset strokovnjakov iz devetih držav. Udeleženci vaje so znanja lahko preizkusili in prikazali skozi različne vloge povezane z aktivnostmi in delom na misiji ob hudi naravni nesreči v tujini.
5. 4. 2011
Sestanek podkomisije za izobraževanje in usposabljanje
V četrtek, 31. marca  je v Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje RS, potekal sestanek Podkomisije za izobraževanje in usposabljanje stalne slovensko – hrvaške mešane komisije za izvajanje sporazuma med Vlado Republike Slovenije in Vlado Republike Hrvaške o sodelovanju pri varstvu pred naravnimi in civilizacijskimi nesrečami.
1. 4. 2011
Razglasitev regijskega natečaja Naravne in druge nesreče
Uprava RS za zaščito in reševanje izpostava Celje je v četrtek, 31. marca 2011 organizirala osrednjo regijsko prireditev ob razglasitvi rezultatov regijskega natečaja za najboljša likovna in literarna dela v šolskem letu 2010/2011, na temo »Naravne in druge nesreče- Kdo in kako nam pomaga ob različnih nesrečah« s podelitvijo pohval in nagrad letošnjim nagrajencem natečaja ter zahval njihovim mentorjem. Podelitev je potekala na izpostavi Celje, Maistrovi 5.
   

ČASOVNO OBDOBJE