Facebook
Twitter
YouTube

Novice (RSS)

28. 4. 2010
Podelitev priznanja CZ ob visoki obletnici PGD Kapla Pondor
V nedeljo 25. aprila 2010 je bila v Občini Tabor, v sklopu prireditev Šentjurski sejem, podeljeno priznanje CZ ob visoki obletnici lokalnega Prostovoljnega gasilskega društva Kapla Pondor.
22. 4. 2010
Seja Regijskega štaba za Civilno zaščito
V sredo, dne 21.4.2010 je v sejni sobi Izpostave URSZR Celje, Maistrova ulica 5, Celje potekala seja Regijskega štaba za Civilno zaščito za Zahodno Štajersko
Skupna gasilska vaja v Železni županiji na Madžarskem
Sodelovanje Pomurskih gasilcev na Madžarskem
14. 4. 2010
Poklicni gasilci zaznamovali 15 let svojega združenja
Včeraj, v  torek, 13. aprila, je v Slovenski filharmoniji v Ljubljani potekala slovesnost, s katero je Združenje slovenskih poklicnih gasilcev zaznamovalo 15. letnico svojega delovanja. Slavnostna govornica je bila ministrica za obrambo dr. Ljubica Jelušič. V okviru te prireditve je Združenje slovenskih poklicnih gasilcev začelo dobrodelno akcijo zbiranja sredstev za nakup avtomatskih defibrilatorjev.
12. 4. 2010
Sestanek podkomisije za uskladitev načrtov ZiR
V petek, 9. aprila,  je  v Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje na Igu potekal sestanek podkomisije stalne slovensko-hrvaške komisije za uskladitev načrtov zaščite in reševanja. Sestanka sta se udeležeila tudi predstavnika Uprava RS za jedrsko varnost.
12. 4. 2010
Predstavitev ZIR na OŠ Laško, enota Debro
V sredo, 7. aprila 2010 smo se na povabilo osnovne šole Debro v Laškem udeležili njihovega tehničnega dne. Šola je s pomočjo gasilcev PGD Laško pred šolo pripravila poligon za ogled vozil in opreme enot, služb in organizacij, ki delujejo v sistemu zaščite in reševanja.
6. 4. 2010
Razglasitev regijskega natečaja ŽIVALI IN NESREČE
Osrednja regijska prireditev ob razglasitvi rezultatov natečaja za najboljša likovna in literarna dela v šolskem letu 2009/2010 na temo »Naravne in druge nesreče-Živali in nesreče« Na Izpostavi URSZR Celje, Maistrova 5
2. 4. 2010
Kosovski gasilci končali usposabljanje v Sloveniji
Danes, v petek, 2. aprila, je v Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje na Igu, končala usposabljanje skupina šestih gasilcev iz kosovske občine Klina. Usposabljanje je sodilo v okvir donacije Republike Slovenije najmlajši evropski državi na področju gasilstva.
   

ČASOVNO OBDOBJE