Facebook
Twitter
YouTube

Novice (RSS)

30. 12. 2009
Dopolnjen seznam občin, v katerih popisujejo škodo
Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje je sprejela sklep o dopolnitvi sklepa o pričetku ocenjevanja škode na stvareh zaradi posledic poplav v času med 22. in 26. decembrom 2009. S tem sklepom je na seznam 25 občin, v katerih se začne zbiranje vlog oškodovancev uvrstila tudi Mestno občino Ljubljana in Občino Sežana.
28. 12. 2009
Zahvala
Ministrica za obrambo dr. Ljubica Jelušič in generalni direktor Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje mag. Boris Balant se vsem gasilcem, pripadnikom civilne zaščite, delavcem URSZR in delavcem izpostav uprave zahvaljujeta za požrtvovalno in nesebično pomoč, ki so jo nudili prizadetim v vodni ujmi, ki je od 22. do 26. decembra pustošila po zahodni, severno zahodni in jugo zahodni Sloveniji.
28. 12. 2009
V novo življensko obdobje gredo štirje naši sodelavci
Novo leto je navadno priložnost, da pregledamo prehojeno pot in si zastavimo naloge za prihodnje. Štirje naši sodelavci pa bodo začeli z novim letom povsem novo življenje, preselili se bodo med upokojence.
28. 12. 2009
URSZR sprejela sklep o začetku ocenjevanja škode
Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje je na podlagi zbranih podatkov danes, v ponedeljek, 28. decembra, sprejela in poslala občinam sklep o pričetku ocenjevanja škode na stvareh zaradi posledic poplav v času med 22. in 26. decembrom 2009.
26. 12. 2009
Visoki gostje so si ogledali škodo vodne ujme
Predsednik Vlade RS Borut Pahor si je danes, v spremstvu ministrice za obrambo dr. Ljubice Jelušič in poveljnika Civilne zaščite RS Mirana Bogataja v Bohinju ogledal razdejanje, ki ga je povzročila huda vodna ujma.
26. 12. 2009
Slovenija je bila pod vodo
Narava, o kateri govorimo samo lepo, a ji pogosto povzročimo zelo, zelo hude bolečine, je spet pokazala vso svojo moč. Kar nekaj dni smo v Sloveniji trepetali in se s strahom v srcu pogledovali v nebo in se spraševali, kaj nam prinašajo naslednje ure in dnevi.
24. 12. 2009
Prednovoletno srečanje reševalcev
Tudi letos je ob koncu leta Izpostava URSZR Celje v sodelovanju s štabom CZ Zahodnoštajerske regije pripravila in izvedla srečanje z upokojenimi sodelavci in predstavniki enot, služb in drugih organizacij, ki se vključujejo v izvajanje nalog varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami.
23. 12. 2009
Novoletno srečanje delavcev URSZR
Včeraj, v torek, 22. decembra, je bilo v Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje na Igu pri Ljubljani prednovoletno srečanje zaposlenih v Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje, ki se ga je udeležila tudi ministrica za obrambo dr. Ljubica Jelušič.
18. 12. 2009
Zasedal štab CZ RS
V Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje na Igu pri Ljubljani je danes, v petek, 18. decembra, zasedal Štab Civilne zaščite RS.
17. 12. 2009
Prednovoletno srečanje predavateljev in drugih sodelavcev
V Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje na Igu pri Ljubljani je danes, v četrtek,17. decembra, potekalo tradicionalno vsakoletno srečanje predavateljev in drugih sodelavcev, ki sodelujejo v učnih procesih v ICZR in obeh podcentrih v Sežani in Pekrah pri Mariboru.
 1 2 Naslednjih 10 >>>

ČASOVNO OBDOBJE