Facebook
Twitter
YouTube

Novice (RSS)

Civil Protecion Conference of the EU Future Region«
Udeležba predstavnikov Uprave RS za zaščito in reševanje na dvodnevni konferenci Safe/pro/tec.05 z naslovom »Civil Protection Conference of the EU Future Region« na gradu Seggau v Avstriji.
Zaščitno reševalna vaja »PRIPRAVLJENOST 2005«
Zaščitno reševalna vaja na Osnovni šoli France Prešeren v Črenšovcih.
Predstavitev na Osnovni šoli Odranci
Predstavitev sistema varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami ter dela Izpostave URSZR Murska Sobota na Osnovni šoili Odranci.
19. 10. 2005
Sestanek trilaterale
Predstavniki Madžarske, Hrvaške in Slovenije se bodo pogovarjali o sodelovanju pri varstvu pred naravnimi in drugimi nesrečami. Danes so se na dvostranskem sestanku že sestali predstavniki Madžarske in Slovenije.
15. 10. 2005
Nasvidenje v Novi gorici
V Mariboru so se danes končali 1. dnevi zaščite in reševanja. Kljub temu pa je dan minil v pestrem dogajanje na številnih prizoriščih in delovnih točkah, kjer so se predstavljale različne reševalne službe in ekipe prve pomoči, ekipe za zveze in društva ter Slovenska vojska, Policija in drugi sestavni deli sil za zaščito, reševanje in pomoč.
14. 10. 2005
Na dnevih zaščite in reševanja tudi danes živahno
V Mariboru se je tudi danes s številnimi prireditvami in posveti nadaljevala tridnevna prireditev Dnevi zaščite reševanja in pomoči 2005.
14. 10. 2005
Začeli so se dnevi zaščite in reševanja
V Mariboru že drugi dan potekajo prvi dnevi zaščite in reševanja.
13. 10. 2005
Pošiljanje humanitarne pomoči v Pakistan
Republika Slovenija je v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije Pakistanu za odpravo posledic potresa, ki je to državo prizadel v soboto, 8. oktobra 2005, poslala humanitarno pomoč v vrednosti 32 milijonov tolarjev.
12. 10. 2005
Posveti in seminarji na dnevih Zaščite in reševanja
Na Prvih dnevih zaščite in reševanja v Mariboru bodo na programu tudi štirje posveti oziroma seminarji, na katerih bodo udeleženci obravnavali nekatere aktualne teme s področja varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami. Vsi posveti bodo potekali v Koloseju na Loški ulici.
11. 10. 2005
Slovenska vojska na Dnevih zaščite in reševanja
Obiskovalcem dnevov zaščite in reševanja v Mariboru se bo vsak dan od četrtka, 13., do sobote, 15. oktobra, s svojimi dejavnostmi in opremo predstavila tudi Slovenska vojska.
 1 2 Naslednjih 10 >>>

ČASOVNO OBDOBJE